021-66153009تلفن ایلیاشیل     info@iliyashil.com ایمیل شرکت ایلیاشیل   

قیمت و خرید لوله و اتصالات پوش فیت

اتصالات فاضلابی در انواع مختلف شامل لوله‌های پی وی سی، لوله‌های پلی اتیلن، لوله‌های فاضلاب سایلنت و لوله‌های پوش فیت است که در بازار متناسب با نیاز مصرفی متقاضیان تولید و عرضه می‌شوند. نسل جدیدی از لوله‌های فاضلابی، لوله‌های پوش فیت است که نه تنها در پروژه‌های ساختمانی بسیار کاربردی هستند، بلکه از ویژگی‌های منحصری نیز برخوردار می‌باشند. به همین دلیل امروزه اغلب اهالی صنعت و تاسیسات از این نوع لوله‌ها در پروژه‌های ساختمانی بهره می‌برند. اینکه بدانیم کاربرد سیستم‌های پوش فیت چیست و یا دارای چه مشخصه‌هایی هستند، مستلزم دانستن یک سری نکاتی است که در ادامه به شرح مختصری درباره مشخصه‌های لوله‌ها و اتصالات پوش فیت می‌پردازیم؛

پوش فیت چیست؟

اگرچه بسیاری از اهالی صنعت و تاسیسات به خوبی می‌دانند که پوش فیت چیست، کاربردها و یا مصاف ساختمانی آن را به خوبی می‌دانند اما ما در اینجا نه تنها به توضیح پوش فیت می‌پردازیم، بلکه درباره مزایای پوش فیت، انتخاب بهترین برند لوله پوش فیت، قیمت پوش فیت و مواردی از این نظر را به اختصار شرح می‌دهیم. پوشفیت یک نوع سیستم لوله کشی فاضلاب است که در ساختار آن از لوله‌های مستحکم و با کیفیت بهره گرفته می‌شود. گفتنی است که نصب لوله‌های پوش فیت در قیاس با سایر اتصالات راحت‌تر بوده و به هیچ عنوان در اتصال لوله‌ها از چسب و یا جوشکاری استفاده نمی‌شود.

تنها راه اتصال لوله‌های پوش فیت از طریق اتصال سوکت است. قابل ذکر است که در ساختار و تولید این نوع لوله‌ها از مواد خاصی استفاده می‌شود که سبب جلوگیری از شکنندگی، ساییدگی و یا تخریب زودهنگام آن می‌شود. آنچه که میزان استفاده از پوش فیت را بالا می‌برد، مقاومت آن در برابر هرگونه ضربه، خراش و مواد شیمیایی مانند اسیدها است.

همانطور که از قبل به آن اشاره شد، در اتصال اینگونه لوله‌ها جوش کاری و یا استفاده از چسب نیاز نیست و به همین علت نه تنها در هزینه نصب آن صرفه جویی می شود، بلکه زمان کمتری را برای نصب به خود اختصاص می‌دهد. با توجه به نوع نصب آن از طریق اتصالات سوکت، امکان نشتی از اینگونه لوله‌ها تا حد بسیاری کاهش پیدا می‌کند. از دیگر خصوصیات فیزیکی این لوله‌ها می‌توان به مقاومت در برابر هرگونه لرزه و فشارهای احتمالی اشاره کرد. همچنین سختی و مقاومت در برابر دما، رطوبت و تغییرات احتمالی دما از دیگر ویژگی‌های این لوله‌ها می‌باشد.

پوش فیت چیست؟

 

ساختار پوش فیت

در ساختار این لوله ها به گونه ای برنامه ریزی شده که در یک سوی آن یک سوکت یک طرفه تعبیه شده است که محل قرارگیری لوله دوم است. کارایی این سوکت‌ها آن است که به خوبی در برابر هرگونه نشتی احتمالی مقابله می‌کنند. در نتیجه برای نصب این نوع لوله‌ها نیازی به چسب و یا جوشکاری نیست. در واقع سوکت‌ها نه تنها باعث نصب آسان و راحت لوله‌ها شده‌اند، بلکه از نشتی آب نیز جلوگیری به عمل می‌آورند. علاوه بر آن لوله‌های پوش فیت دارای مزیت‌های بسیاری است که به دلیل ویژگی‌ها و فواید کاربردی آن مورد توجه بسیاری از کارفرمایان قرار گرفته است که به مراتب در پروژه‌های ساختمانی از این گونه لوله‌ها و اتصالات به وفور استفاده می‌شود. در ادامه به شرح مختصری درباره مزیت های استفاده از این لوله ها و اتصالات می‌پردازیم؛

 

معایب و مزایای لوله پوش فیت

بهره‌مندی از سیستم لوله‌های پوش فیت مزیت‌های بسیاری را شامل می‌شود و همین امر سبب شده که بسیاری از کارفرمایان برای ساختار پروژه‌های خود از این محصول به وفور استفاده کنند، که در این بخش به اختصار به شرح مزایای سیستم اتصالات پوش فیت و مزایای لوله‌های پوش فیت می‌پردازیم؛

مزایای لوله پوش فیت عبارتند از؛

یک) مقاومت زیاد در برابر دمای بسیار بالا تا حدود ۹۰ درجه سانتی گراد

دو) دوام بسیار بالا در برابر مواد شیمیایی اسیدها و بازها

سه) مقاوم در برابر هرگونه فشار احتمالی، ضربه‌های ناگهانی، شکنندگی، خراش و یا ساییدگی

چهار) امکان انطباق اینگونه لوله‌ها با سایر اتصالات قدیمی نظیر لوله‌های پلیمری و یا آلیاژها

پنج) طول عمر مفید لوله‌های پوش فیت در قیاس با لوله‌های پلیمری

شش) مقاوم در برابر تغییرات دما، حرارت و یا رطوبت

هفت) استحکام لوله های پوش فیت در برابر هرگونه نشتی

هشت) دارای وزن کم و مناسب برای هرگونه استراکچر ساختمانی

نه) نصب آسان از طریق سوکت، بدون نیاز به چسب و یا جوشکاری

ده) عدم وجود شیار، شکاف و یا زائده در ساختار اینگونه لوله‌ها

یازده) بهره‌مندی از سوکت و قرارگیری و نصب آسان لوله‌ها

دوازده) لوله‌های پوش فیت به عنوان نسل جدیدی از لوله و اتصالات، مناسب برای انواع پروژه‌های ساختمانی، پروژه‌های صنعتی و تاسیسات

 

معایب لوله‌های پوش فیت عبارتند از؛

از آنجایی که هیچ محصولی بدون عیب نمی‌باشد، از جمله معایب این سیستم می‌توان به قیمت بالای آن در قیاس با سیستم پلی اتیلن اشاره کرد. به همین دلیل شاید برخی از متقاضیان از استفاده از لوله‌های پوش فیت بپرهیزند اما با توجه به مزیت‌ها و ویژگی‌های منحصر به فرد این سیستم، قیمت بالای آن نیز می‌تواند توجیهی بسیار منطقی محسوب شود.

از دیگر معایب این سیستم می‌توان به مقاومت کم آن در برابر خاک اشاره کرد. به طوری که اگر چنانچه این سیستم در خاک دفن شود و یا کار گذاشته شود، بایستی تمهیدات خاصی بر آن انجام شود. همچنین در اتصالات سیفون ها نمی‌توان از سیستم پوش فیت استفاده کرد و بایستی از اتصالات پلی اتیلن بهره گرفته شود.

از دیگر معایب این سیستم دوام کم در برابر نور خورشید است که معمولا در بام‌ها، سیستم پلی اتیلن جایگزین لوله‌های پوش فیت می‌شود. به دلیل آنکه سیستم پلی اتیلن عملکرد قابل قبول‌تری در برابر حرارت نور خورشیدی دارد. در مجموع با توجه به دانستن مزایا و معایب لوله پوش فیت و با توجه به موارد مصرفی آن می‌توان از فواید و کاربرد لوله‌ها و اتصالات پوش فیت بهره‌مند شد.

خانه
محصولات
تلگرام
تماس با ما